My image My image

Lid worden

sv1owv

12 MEI 2020

MOMENTEEL HEEFT OWV EEN LEDENSTOP. DERHALVE KUNT U ZICH, TOT NADERE BERICHTGEVING OP DEZE WEBSITE, NIET MEER INSCHRIJVEN!!!!!

Ongeacht of er onmiddellijk plaats is bent u van harte welkom als lid. We leggen de nadruk op lid worden. U huurt bij ons geen ligplaats, maar wordt deel van de groep mensen die het leuk vindt om zo’n uniek haventje op de rand van stad en plas in stand te houden. Er wordt daarom van u een actieve bijdrage gevraagd. Verplicht in de vorm van werkbeurten (en die kunnen NIET worden afgekocht) en vrijwillig in de vorm van een bijdrage aan een evenement, clubhuis, website, commissie of bestuur.

Ook wanneer u nog geen boot heeft kunt u lid worden van de vereniging. U krijgt dan geen ligplaats toegewezen, maar u staat wel (bovenaan) op de wachtlijst.

Momenteel zijn alle ligplekken bezet en is de wachtlijst langer dan gebruikelijk. Derhalve is er vanaf heden, tot nader order, een ledenstop en kunt u zich niet meer inschrijven.

Gaat u een boot kopen, hou dan rekening met de afmetingen. De gemeente Rotterdam heeft bepaald dat op de Bergse Plassen schepen tot maximaal 10 meter mogen varen. Om op de plas te komen moet u door een sluis waar 3 meter breed in past. De sluisdrempel ligt op 90 cm diepte en de Tivolibrug (de duiker onder de Straatweg die de voor- en achterplas verbindt) is 200 cm hoog bij gemiddelde waterstand. De maximumsnelheid is 6 km/u.

 

 

BewarenBewaren